

Adamin
Tamamilə orqanik bir məhsul olub, tərkibinə bitki mənşəli turşular daxildir. Bitkilər xüsusilə don, yüksək temperatur, az nəm, duz müvazinəti və s. mənfi şərtlərdə stomalarını bağlayaraq fotosintez sürətini aşağı salırlar. Belə bir vəziyyətdə ADAMIN-in tərkibində olan amin turşusu formaları stoplazmaya osmotik agent kimi davranaraq stomalların açılmasına və bitkinin stress vəziyyətlərindən xilas olmasına yardımçı olur.
ADAMİN-in tərkibində olan turşular bitki hormonları və böyümə tənzimləyiciləri xəbərdarlıq edərək aktivator vəzifə görürlər. ADAMİN-in tərkibində olan L-turşu formaları tozlandırma üçün lazımlı amin turşuları (L-proline, L-lizin, Lmethionine, L-glutonik turşu) daşıdığı üçün daha yaxşı tozlandırma və keyfiyyətli meyvə əmələ gəlməsinə yardımçı olur. ADAMIN üzvi maddə tərkibi sayəsində torpaqda mikrobial flora tarazlığını və yaxşı bir üzvi maddə mineralizasiyanı təmin edərək yaxşı kök inkişafı və bölgüsü təmin edir.
Hektara 10-20 litr, 100 litr suya isə 200-300 ml işlənir.


Amino Bomb
Zülal sintezini artıraraq, qida əmələ gəlməsinə kömək edir.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 40 |
Üzvi Karbon | % 15 |
Üzvi Azot | % 3 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 3 |
Sərbəst Amin Turşusu | % 30 |
Maksimum nəmlik | % 20 |
pH | 2.5 - 4.5 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə qr/10 sota | Yarpaq tətbiqetməsi ilə qr/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 200 | 60 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 600 | 50-60 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 300-400 | 40-50 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 200 | 30-40 |
Tropik bitkilər | Banan və bu kimi bitkilər | 200 | 50-60 |


Ecmamin Plus
Meyvə dövründə keyfiyyəti yüksəldərək, quru maddə miqdarını və şəkər miqdarını artırır.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 35 |
Üzvi Karbon | % 8 |
Üzvi Azot | % 4,5 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 4 |
Sərbəst Amin Turşusu | % 7 |
pH | 3 - 4.5 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə lt/10 sota | Yarpaq tətbiqetməsi ilə mq/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 1-2 | 75-100 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 2 | 75-100 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 1.5-2 | 100 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 1-1.5 | 50-75 |
Tropik bitkilər | Banan və bu kimi bitkilər | 2-3 | 75-100 |


Erdirol
Xüsusilə pomidor, badımcan, çiyələk və böyürtkən üçün istifadə edilir.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 25 |
Üzvi Karbon | % 10 |
Üzvi Azot | % 1,8 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 1,2 |
pH | 5 - 7 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə lt/hektara | Yarpaq tətbiqetməsi ilə mq/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 1 | 200 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 1 | 300 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 1 | 200 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 1 | 200 |
Tropik bitkilər | Banan və bu kimi bitkilər | 1 | 200 |

Humic Plus
Torpağın su saxlama tutumunu artırır. Suda həll oluna bilən qeyri-üzvi gübrələri kök altında saxlayır və bitkinin ehtiyacı olduqca sərbəst buraxır. Torpağın kation dəyişmə qabiliyyətini ən yüksək səviyyəyə qaldırır. Torpaqdakı mikroorqa- nizm fəaliyyətlərinin artmasına yardımçı olur. Leonardit mənbəli humik turşulardan fərqli olaraq, yarpaq tətbiqetmələrində çox təsirlidir. Tərkibindəki fulvik turşular sayə- sində torpaqda bitki qida elementlərinin şelatlanmasında və bitki tərkibindəki qida elementi daşınmasında fəal rol oynayır.
Turşu və bazik xüsusiyyətlərdə torpaqları neytrallaşdırır və torpağın ph-sını tənzimləyir.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 40 |
Üzvi Karbon | % 15 |
Ümumi Azot | % 2,5 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 7 |
Humik + Fulvik Turşu | % 28 |
pH | 3 - 5 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə lt/10 sota | Yarpaq tətbiqetməsi ilə mq/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 1,5 - 2 | 150 - 250 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 1,5 - 2 | 150 - 250 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 1,5 - 2 | 150 - 250 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 1,5 - 2 | 150 - 250 |

Neron
Damcı suvarma və yarpaq tətbiqetmələri üçün uyğundur. Hər cür meyvə və tərəvəz istehsalı dövründə istifadə edilə bilir. Heç bir şəkildə qalıq buraxmaz. Bitkilərdə gözləmə müddəti yoxdur.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 30 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 6 |
Alginik Turşu | % 0,6 |
EC(ds/m) | % 23,2 |
pH | 8 - 10 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə lt/10 sota | Yarpaq tətbiqetməsi ilə mq/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 1 - 2 | 200 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 1 - 2 | 200 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 1 - 2 | 200 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 1 - 2 | 200 |
Tropik bitkilər | Banan və bunun kimi bitkilər | 1 - 2 | 200 |

Plantol
Suda həll oluna bilən qeyri-üzvi gübrələri kök aktında saxlayır və bitkinin ehtiyacı olduqca sər- bəst buraxır. Torpağın kation dəyişmə qabiliyyətini ən yüksək səviyyəyə qaldırır. Torpaqdakı mikroorqanizm fəaliyyətlərinin artmasına yardımçı olur. Leonardit mən- bəli humik turşulardan fərqli olaraq, yarpaq tətbiq etmə- lərində çox təsirlidir.
Tərkibindəki fulvik turşular sayə- sində torpaqda bitki qida elementlərinin şelatlanmasında və bitki tərkibində qida elementi da- şınmasında fəal rol oynayır. Turşu və bazik xüsusiyyətlərdə torpaqları neytrallaşdırır və torpa- ğın ph-sını tənzimləyir.
İçindəkilər | |
Ümumi üzvi maddə | % 18 |
Ümumi Azot | % 2,5 |
Üzvi Karbon | % 15 |
Suda həll olan Kalium-oksid | % 7 |
Humik + Fulvik Turşu | % 24 |
pH | 4 - 6 |
Məhsulun növü | Damcı suvarma ilə lt/10 sota | Yarpaq tətbiqetməsi ilə qr/100 lt suya | |
Tərəvəzlər | Pomidor, bibər, xiyar, badımcan, kartof, soğan, sarımsaq, kök, kələm, gül kələmi, balqabaq, yemiş, qarpız, kahı, ispanaq və s. | 1,5 - 2 | 150 - 200 |
Məyvə ağacları | Alma, armud, kivi, portağal, limon, mandarin, şaftalı, ərik, qaysı, albalı, zeytun, üzüm, nar və s. | 1,5 - 2 | 150 - 200 |
Tarla bitkiləri | Günəbaxan, taxıl, arpa, şəkər çuğunduru, tütün və s. | 1,5 - 2 | 150 - 200 |
Bəzək bitkiləri | Qızılgül və başqa növ çiçəklər | 1,5 - 2 | 150 - 200 |